BNL Načeradec

Další ligové dvokolo začalo sobotní soutěží v Načeradci. Měli jsme trochu ztíženou pozici, vzhledem k tomu, že bylo potřeba v pátek večer zapít Mirčákovu oslavu narozenin, které má opravdu jen jednou za 25 let. Ale s přístupem profesionála jsme tuto situaci celkem zvládli, ale…

Mohlo být i líp. Dráha je zde rychlá, jen to vedro člověka ubíjí. Nepadaly extra časy a po zaváhání několika favoritů mezi muži byla dvířka otevřena. Lehké zaváhání na plynu nás ale rozhodilo a útok na pohodu postrádal rychlost. Čas 18,57 nakonec s množství 18-tek znamenal až 7.místo.
Dnes jsme rozhodně nezískali ale ani neztratili. Bude potřeba se do toho příště víc opřít.

Ženy si chtěly spravit chuť po poslední nevydaření soutěži. Jenže opět ten rozdělovač a nezapojené levé céčko. Šance na umístění byla fuč. Tak jsme mohli pouze sledovat jak soutěž zcela ovládly Louňovice B, které přidaly v rozstřelu super čas 16,31s. Snad se nám to povede příště.

Na vyhlášení jsme si v Načeradci počkali lehce déle než by se na ligovou soutěž bývalo hodilo, Mirčák se těšil až předvede pěkný časy v následné doprovodné soutěži o nejrychlejší zadek, ale nakonec jsem tam ani nešli, protože už toho lelkování bylo na nás trochu moc.