BNL Makov – zaběhnutý rekord na 2B

Na soutěž do Makova jsme přijeli až v jejím průběhu, protože jsme se zúčastnili soutěže THL v Chýnově. Přejezd byl opět rychlý, ale dost nám pomohla pauza, která byla zapříčíněná silným deštěm.

Když jsme dorazili na soutěž, odběhnuté časy byly hodně průměrné. Třetí místo stačila na nízkou 18-ku. Pouze Chářovice všem odskočily a 16,87 byla vysoká laťka. Šli jsme do toho jak se patří, všichni udělali co měli a výsledkem pro nás bylo pěkných 17,10s a výsledné druhé místo.

Holky si chtěly spravit chuť po předchozích dvou kolech, ale nepodařilo se to. Problém na koši znamenal neplatný pokus. Opět o jednu příčku níže v celkovém pořadí.

V rozstřelech to mezi muži bylo hodně zajímavé. Vyběhli jsme nebojácně, rychlá voda a rychlé sestřiky a čas? 14,52 (LP 14,31). Náš oficiální zaběhnutý rekord na 2B padl po hodně letech. Čekali jsme to na to ostatní. Malovice pravděpodobně také svým rekordem doběhli až pro na 14,57. Velmi těsně jsme je porazili, ale ještě měla běžet Špona, těm se útok nevydařil, a proto jsme letos poprvé vyhráli rozstřel a mohli jsme se radovat.